Onze diensten

Groen Design - Tuinaanleg foto

Ontwerp

Tuinverzorger Mark Geudens is gespecialiseerd in tuinaanleg in gans België.   Elke tuin staat gegarandeerd voor een nieuwe uitdaging.

VAN ONTWERP TOT AANLEG
Bent u op zoek naar een gepassioneerd tuinman die u niet enkel advies kan geven over uw tuin maar ook ontwerpen kan uitwerken die volledig afgestemd zijn op uw wensen? Dan maakt u met Mark Geudens de juiste keuze. Na een grondige voorstudie wordt het ontwerp uitgewerkt en dit aan een marktconforme prijs.

AFWERKING MET OOG VOOR DETAIL
Mark Geudens werkt voornamelijk in de provincie Antwerpen. Hij voert grondwerken uit, plaatst afsluitingen, legt gazons aan maar kan ook ingeschakeld worden voor het plaatsen van tuinverlichting of het uitwerken van  terrassen, opritten en verhardingen, … in diverse soorten materialen zoals kleiklinkers, natuursteen, grindsoorten en natuurlijk Eurodallen.

Groen Design - Tuinonderhoud

Onderhoud

Na de aanleg van uw tuin volgt het  onderhoud. In gans België kan je hiervoor terecht bij tuinverzorger Mark Geudens.

EENMALIG OF WEERKEREND ONDERHOUD
Voor deze jonge tuinman is elke tuin uniek.  Als geen ander verstaat hij de kunst om de bomen, struiken en planten de verzorging te geven die ze nodig hebben. Hierdoor ziet uw tuin er na zijn onderhoud weer piekfijn uit. U kan hem inschakelen voor een eenmalig onderhoud maar ook een weerkerende opdracht afgestemd op het ritme van de seizoenen is mogelijk.

SNOEIEN, BEMESTEN OF VERDELGEN
Mark Geudens werkt voornamelijk in gans België en voert snoeiwerkzaamheden uit, maait het gras, snoeit bomen, verdelgt het onkruid of zorgt voor de gepaste bemesting zodat uw groen rustpunt alle kansen krijgt om mooi tot zijn recht te komen.

2 versie zonder achtergrond

Verticuteren

Wil jij een mooi grastapijt in de tuin?

Dan heeft je gras zuurstof, water en voedingsstoffen nodig. Dit verkrijg je door te verticuteren.

Dit zorgt ervoor dat de wortels van het gras terug ruimte krijgen om te ademen. Een bijkomstig gunstig effect is dat de aangebrachte voedingsstoffen beter worden opgenomen door het gras waardoor het mooi en goed kan groeien.