Wie zijn wij?

Je droomt van een prachtig tuin, een groene omgeving waar je helemaal tot rust komt, een buitenruimte perfect aansluitend bij het bijgebouw, dan ben je aan het juiste adres bij Groen Design!  Onze zaak begon jaren geleden vanuit een voorliefde voor de natuur, voor ons is continu bijscholen dan ook een echte must.  Een jong en dynamisch bedrijf is dat ook iets waar we dagelijks naar streven.

De focus van Groen Design ligt vooral op het totaalproject.  Het begrip ‘zelfwerkend patroon’ omschrijft dan ook perfect hoe wij zulke projecten aanpakken.  Wij denken altijd aan het totale plaatje: hoe de verschillende elementen in een tuin perfect op elkaar worden afgestemd met huis in aanzicht.  Zo krijgt u een harmonieuze tuin waarin u helemaal tot rust komt.

Onderhoud
Alle onderhoudsopdrachten kunnen met regelmaat worden uitgevoerd. Nog voor de eerste lentekriebels staan we klaar om uw tuin op punt te zetten, en ook na het vallen van de bladeren zorgen wij voor uw tuinonderhoud.  Hierin zijn alle mogelijke werken vervat: maaien, onkruidbestrijding, bemesting, snoeiwerken, het vervangen van planten …  Daarnaast zijn er verschillende mogelijkheden zo kunnen we voor privetuinen werken maar ook voor groene zones rond bedrijven of industrieterreinen.

Aanleg
Zo is groendesign Gespecialiseerd in de aanleg van tuinen over heel België. Elke tuin staat gegarandeerd voor een nieuwe uitdaging.   Maken van inritten, terrassen enz. in diverse soorten materialen zoals kleiklinkers, natuursteen, grindsoorten en natuurlijk Eurodallen.